Alenka d.o.o.

Družinsko podjetje Alenka d.o.o., ki se ukvarja z izdelavo copat, je bilo ustanovljeno leta 1989. Na svojo zgodovino smo izjemno ponosni, saj smo s svojo delavnostjo, inovativnim pristopom in poslovnim vodilom buy modafinil from usaStranka je kralj in tako bo tudi hodila” v nekaj letih po naravni poti prešli iz majhne delavnice v našem domu do malo večje delavnice v Stožicah. Delavnica, ki jo morda pomnijo naše najzvestejše stranke, je v letih razvoja postala premajhna in pred nekaj leti smo se preselili na naš sedanji sedež. Tako ima podjetje sedež v Sloveniji, in sicer na Logu pri Brezovici,kjer se poleg proizvodnje nahaja tudi prodajalna.

V več kot dveh desetletjih prijaznosti, kvalitete in všečnih izdelkov so naši copati iz naravnega usnja in naravnega krzna postali sinonim za buy gabapentin online without dr approval ”kul” izdelek med mladimi, med starejšimi pa smo prepoznani predvsem po svoji neprekosljivi kvaliteti.

enter site Mladim z naravnim usnjem ponujamo idealne razmere za razvijajoča stopala.

Nogice otrok in mladostnikov so na poti odraščanja podvržene številnim negativnim zunanjim učinkom. S šolskimi copati Alenka in balerinkami otrokom zagotovimo idealno okolje za rast, saj za njihovo izdelavo uporabljamo skrbno izbrano usnje.  Naravno usnje je material, ki diha, poleg tega pa daje oporo brez prikrajšanja otroških nog za ugodje.

Starejšim pa s copati iz naravnega krzna zagotavljamo udobje in toplino.

S staranjem naše noge postajajo vedno bolj krhke in občutljive, zato jih je treba po napornem dnevu obuti v najboljšo obutev. To vam lahko omogočijo naši usnjeni in krzneni copati Alenka. Poleg kvalitetnega naravnega usnja pri izdelavi uporabljamo naravno ovčje krzno, ki dokazano pomaga pri številnih težavah z nogami, poleg tega pa zagotavlja udobje in toplino.

Kaj je naša skrivnost?

V našem podjetju na poseben inovativen način vgrajujemo samo naravne in obstojne materiale. Naravno usnje in krzno dobavljamo samo od dobro preverjenih virov, s katerimi sodelujemo že vrsto let, ta podjetja pa s svojo kvaliteto navdušujejo tudi druga svetovno znana podjetja.  Kot material je prav tako prvovrstna tudi oblika copat, ki je skrbno izbrana in testirana, njihov dizajn pa navdušuje različne starostne skupine.

V primeru, da na spletni strani ne boste našli ustreznega izdelka, nas lahko obiščete v štirih trgovinah po Sloveniji. V njih boste poleg copat našli tudi izdelke za nego telesa, brisače, darila, dišave, dekor, otroške igrače in vrsto drugih izdelkov, ki vam bodo nedvomno polepšali vsakdan. Pri vaši izbiri vam bomo z veseljem pomagali in svetovali.

Svoje najbližnje lahko razveselite z unikatnim darilom.

Nepozabno darilo lahko podarite v obliki naših usnjenih ali krznenih copat Alenka, ki vam jih lahko brez težav izdelamo z našitki po vaši izbiri. Z zanimivimi idejami vam tako pripravimo darilo za različne priložnosti, kot so poroke, obletnice, dekliščine, fantovščine, rojstni dnevi,…

porocnodarilo

Spodaj pa si lahko ogledate zanimiv video, ki prikazuje našo veliko strast pri proizvodnji kvalitetnega in všečnega produkta…